Amerikaanse en Spaanse onderzoekers hebben glas ontwikkeld dat zowel zonlicht als warmte blokkeert. Het nieuwe, slimme glas zou zonwering of airconditioning in gebouwen overbodig maken.

Het kabinet en de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP hebben een onderhandelaarsakkoord bereikt over de woningmarkt

Het btw-tarief- voor onderhoud en verbouwingen wordt verlaagd van 21 naar 6 procent. Dat moet de bouwsector stimuleren. GBO is zeer verheugd over de verlaging van het BTW-tarief. Onze inspanningen en de inspanningen van de andere belangengroepen hebben aan dit resultaat bijgedragen.

lees meer

Hens Glas is in een fris jasje gestoken.
Deze “responsive” website is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, waardoor u ons nu ook mobiel kunt volgen!

lees meer

Gaat u graag een avondje uit naar Cineworld in Beverwijk? Let dan even op onze commercial, te zien op het grote witte doek!

lees meer

Heeft u nog enkelglas of standaard isolatie glas? Laat dit dan nu vervangen voor ++ isolatieglas en bespaar op uw energienota!

Tips isolerend glas
– Weet u niet welk soort (dubbel) glas uw woning heeft? Kijk naar de aanduiding in de afstandhouder tussen de glasplaten: HR, HR+ of HR++. Staat er niets, dan gaat het bijna altijd om gewoon dubbelglas of HR-glas van voor 1996.

HR++ glas is iets duurder dan standaard dubbel glas, maar dit verschil verdient u in ruim 2 jaar terug via een lagere energierekening.

lees meer